top of page

Rólunk

Vállalkozásunk, a Natur Design Bútor Manufaktúra Kft. 1998-ban kezdte működését Hajdúböszörményben, főprofilunk a hálószobabútorok, konyhabútorok és egyedi bútorok gyártása. Telephelyünkön egy 1500 négyzetméteres, a termelési profilunknak megfelelő, modern üzemet működtetünk. A teljes gépparkunk új, korszerű berendezésekből áll. Vállalatunk jelenleg 40 főt foglalkoztat, nagy súlyt fektetve munkatársaink szakmai felkészültségére.

Feladataink gyors, pontos elvégzését korszerű PC-alapú informatikai rendszer és professzionális tervezőszoftverek segítik. Hazai és külföldi partnereink számára komplex szolgáltatást nyújtunk: a kért bútort a megrendelő útmutatásai alapján megtervezzük, legyártjuk, és házhoz szállítjuk.

Kizárólag minőségi és tartós alapanyagokból dolgozunk: termékeinkhez főként éger-, bükk-, gőzölt bükk-, tölgy-, kőris-, borovi fenyő-, cseresznye-, hárs-, juhar-, akác-, gőzölt akác- és diófát használunk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a gyártás során kitűnően használható, esztétikus bútorok szülessenek.

Egyedi megrendelőink és kereskedelmi partnereink igényeit igyekszünk a lehető legrövidebb határidővel kielégíteni.

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy több mint 10 éve folyamatosan szállítunk egyedi konyhabútorokat Angliába. 2007-ben az általunk tervezett és gyártott Florida hálószobabútor család a Magyar Termék Nagydíj pályázaton az elismert termék minősítő címet kapta.

bespoke-kitchen018.jpg

NATUR DESIGN TEAM

Innovative, Talented, Driven

Smiling Man with Glasses

TAYLOR QUILL

Customer Service Lead

Smiling Young Woman

KRIS WARD

Inventory Manager

Smiling Businessman

ALEX SMITH

General Manager

bottom of page