top of page

Termékeink

Konyha

Saját konyhakínálatunkat könnyedén az Ön igényeihez és a helyiség adottságaihoz alakítjuk. A felmért igényeknek megfelelően beárazzuk, legyártjuk és beszereljük konyháját otthonában. Konyháink egy része angol viszonteladónkon keresztül valódi angol otthonokban kerülnek beépítésre. Az angol "cottage" stílus szerelmeseinek Magyarországon is kínálunk vásárlási lehetőséget.

Hálószoba

70 ágymodell közül választhat! Kínálatunk az elmúlt években minden igényt kielégítően kiszélesedett: egyszerűtől a luxusig, bükkfától a fekete dióig (lásd: galéria). Válassza a bükkfát, a legpraktikusabb alapanyag ágyakhoz.
Kínálatunkban ágykeretek mellett stílusban hozzáillő éjjeliszekrényeket, komódokat és ruhásszekrényeket is talál.

Étkező

Asztalainkat németországi bútornagykereskedő üzlethálózatába gyártjuk, hazai vásárlók számára is értékesítjük. Az asztalok kizárólag tömörfa tetővel készülnek: tölgyből, bükkből, fekete dióból. Asztallábak fából és fémből is kérhetőek, szabadon variálhatóak. Méretválaszték egyedi, méretkorlát nincs.

Borszoba

Angol partnerünknek gyártott borszoba és borospince bútoraink Angliában, Franciaországban és Új-Zélandon kerülnek beépítésre. A borszoba helyiségekben beállított 70-90 százalékos páratartalom miatt különleges anyaghasználatra és gyártási technológiára van szükség. Ezeket a bútorokat magyarországi vásárlók számára is örömmel legyártjuk.

Tárolás

Tárolóbútorokra a lakás bármely helyiségében szükség van. A változatos méretekhez való alkalmazkodás igénye egyedi megoldásokat eredményez. Elkészült munkáink jó támpontot adhatnak az ajánlatkéréshez.

bottom of page